O şosea ce figurează ca fiind reabilitată arată ca după bombardament – VIDEO

484

Drumurile din Caraş-Severin reprezintă, de multă vreme, o adevărată piatră de încercare pentru nervii şoferilor şi telescoapele maşinilor. Iar în cazul drumurilor judeţene e o adevărată tragedie.

Săptămâna trecută vă prezentam cazul unui cetăţean care s-a apucat să planteze pruni în gropile de pe traseul Reşiţa – Grădinari.

colaj-pruni-sosea

Acum un cititor ne trimite un filmuleţ, realizat astăzi, cu drumul judeţean 573A, care figurează ca fiind reabilitat, dar arată ca după bombardament. Filmarea este făcută între localităţile Mercina şi Vrani, dar aceasta nu este singura porţiune cu probleme. Tot din cauza gropilor din asfalt, nu mai poate circula nici microbuzul care ducea elevii din localitatea Berlişte la şcoală (microbuz ce oricum are capacitatea mult prea mică), 30 de elevi fiind lăsaţi… în aer. Într-o situaţie asemănătoare sunt şi elevii din localitatea Iam, situată pe acelaşi drum judeţean.

Drumul judeţean nu a mai fost reparat în totalitate din 2005. În 2010 a fost atribuită reabilitarea acestuia unei firme, singura care s-a prezentat la licitaţie, dar, după cum se vede, nici în ziua de astăzi acest drum nu a fost reparat. De atunci s-au mai organizat şi alte licitaţii la care însă nu s-a mai înscris nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ