24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

O nouă reprezentanță Mitsubishi Motors în Timișoara

Promotor extinde aria de expertiză în domeniul auto prin inaugurarea unei noi reprezentanțe Mitsubishi în Timișoara. Locația este situată pe Calea Lugojului nr. 17, Ghiroda, 307200, la intrarea în Timișoara dinspre Lugoj, această locație modernă marchează o etapă importantă în expansiunea companiei și consolidează prezența Mitsubishi pe teritoriul național.

Pentru cei care își doresc un model Mitsubishi, au la dispoziție o gamă variată de vehicule pentru toate gusturile și nevoile.

Pasionații de inovație și performanță sunt invitați să testeze cele mai noi modele Mitsubishi, de la autoturisme elegante la SUV-uri puternice, potrivite oricărui stil de viață. Confortul și calitatea sunt elemente cheie ale vehiculelor din oferta Promotor, oferind o experiență de condus rafinată și plăcută.

Beneficii exclusive și servicii de top pentru clienți Mitsubishi Motors Timișoara:
⦁ 5 ani garanție sau 150 000 km pentru toate vehiculele noi achiziționate și 5 ani asistență rutieră gratuită.
⦁ Experți dedicați oferă consultanță personalizată și soluții optime de finanțare și garanție.
⦁ Promotor pune accent pe satisfacția clienților și depășește așteptările prin profesionalism și atenție la detalii.
Mitsubishi: Un lider în mobilitatea electrică
⦁ Promotor susține inovația și pune la dispoziție modele plug-in hybrid revoluționare, precum Outlander PHEV și Eclipse Cross PHEV.
⦁ De la Space Star, ideal pentru aglomerația urbană, la Eclipse Cross PHEV, cu design sportiv și performanțe remarcabile, Promotor oferă o soluție auto pentru fiecare.
⦁ Descoperă și noul model Mitsubish ASX, disponibil în versiunile Plug-in Hybrid (PHEV), Hybrid (HEV) sau Mild Hybrid
Promotor: Expertiză și profesionalism în domeniul auto:
⦁ Cunoscuți pentru piesele auto, anvelope și accesorii, Promotor pune la dispoziția clienților o echipă de profesioniști gata să ofere consultanță gratuită.
⦁ Magazinul fizic și cel online oferă o gamă largă de produse și soluții complete pentru orice necesitate auto.
⦁ Service auto pentru orice tip de necesități ale modelului tău Mitsubishi

Promotor invită toți entuziaștii auto și potențialii cumpărători să viziteze noua reprezentanță Mitsubishi in Timișoara. Experimentați oferta diversificată de vehicule, beneficiați de consultanță personalizată și descoperiți excelența auto sub egida Mitsubishi by Promotor.

Pentru programări de test drive și alte informații suplimentare, aveți la dispoziție următoarele numere de telefon: 0356 800 126 pentru vânzări și 0729 660 022 pentru service Mitsubishi Motors Timișoara. Vă așteptăm!

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Un medic reputat s-a sinucis în spitalul în care profesa

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu s-a sinucis Colegii și pacienții încă nu pot înțelege gestul medicului, care era descris drept...

Citește și :