O femeie din vestul țării a intrat în greva foamei! Care este motivul

99

Un inginer de la mina Lonea a declanșat, marți dimineață, greva foamei. Revendicările acestuia țin de siguranța locurilor de muncă și siguranța minerilor în subteran. Totul pentru că deciziile luate de conducerea politică a mineritului din CEH nu ține cont de normele de promovare ci doar de criteriile legate de pile și cunoștințe.

Mihaela Gălățan, inginer în cadrul unității miniere Lonea a declanșat, marți dimineață, o acțiune de protest. Femeia a intrat în greva foamei.

Nemulțumirile acesteia sunt legate de modul în care deciziile politice influențează siguranța minerilor și a locurilor de muncă. După ce ani la rând politicul a distrus mineritul din Valea Jiului, acum actul managerial a ajuns să reprezinte doar promovarea în funcții cheie a cunoscuților, indiferent de capacitatea profesională a acestora. S-a întâmplat recent și la mina Lonea prin deciziile luate de conducerea CEH.

Protestul inginerului a determinat întreg „aparatul CEH„ să vină să vadă care sunt „cauzele”. Așa se face că l cei ce se ocupă de relațiile umane, juristul complexului au băgat protestatarul într-o încăpere pentru a-i explica, cel mai probabil, consecințele actului său.

Citește mai mult pe gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ