Tronsonul Lugoj – Deva se leagă de autostrada A1

2149

Începe, în sfârșit, realizarea conexiunii dintre lotul 4 al tronsonului de autostradă Lugoj – Deva, de celelalte segemente ale A1.

Potrivit DRDP Timișoara, lucrările presupun restricții de circulație.

”Miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă #A1 Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Până miercuri, se montează indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostrada”, transmite DRDP Timișoara.

Antreprenorul a dat asigurări, spun autoritățile, că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018. Circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ