O elevă eminentă de 13 ani a rămas gravidă cu unul dintre angajații tatălui ei

6842

O elevă eminentă din Gorj a rămas gravidă la doar 13 ani. Părinții au mers la școală și au discutat cu profesorii, spunând le-au spus că ei o vor susține pe fată pentru ca aceasta să păstreze copilul. Totodată, părinții au declarat că doresc ca fata să își continue studiile.

Surpriza cea mai mare a venit atunci când s-a aflat și cine este tatăl copilului. Tânărul de 22 de ani este chiar unul dintre angajații tatălui ei.

La scurt timp după ce a împlinit vârsta de 14 ani, secretul copilei s-a aflat. Părinții elevei de clasa a VII-a – Liceul Tehnologic din Roșia de Amaradia. – au discutat cu directarea unității de învățământ și cu diriginta elevei această situație. Bineînțeles, conducătorii școlii au informat Poliția despre situația elevei, iar tânărul de 22 de ani care a lăsat-o însărcinată va fi cercetat pentru sex cu un minor.

“Mama fetei a sunat diriginta, pe domnișoara Mihaela Aniniș, și i-a spus că fiica ei este gravidă în lună mai mare și nu poate face întrerupere de sarcină, spunându-i că familia este de acord ca fata să păstreze sarcina iar ea să își termine școala. Fata, de altfel, este o elevă foarte foarte bună, este liniștită, cuminte și nu se aștepta nimeni la asta. Provine dintr-o familie bună, băiatul locuiește în vecini, are 22 de ani. Am vorbit cu șeful de post din Roșia de Amaradia care mi-a spus că poliția se va autosesiza deoarece fata e minoră iar băiatul este major și chiar dacă familiile se înțeleg fapta nu poate fi negată”, a declarat directoarea.
Sursa: magnanews.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.