O copilă de 13 ani din vestul țării a dispărut de la școală

3883

Bordaș Abigail, de 13 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, a plecat voluntar, la 11 decembrie 2018, în jurul orei 08.40, de la școala gimnazială din Oradea, ale cărei cursuri le frecventa și nu a mai revenit, nici la școală, nici în centrul de primire unde se afla instituționalizată în baza unei măsuri de plasament în regim de urgență.

Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri și de la sediul unității unde era instituționalizată, în județul Bihor, fiind găsită de fiecare dată pe raza municipiului Oradea.

Fata are aproximativ 1,60 metri înălțime, 46 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, ondulat, de lungime medie, constituție slabă, are un semn congenital la baza gâtului și o cicatrice pe claviculă, în partea stângă. La data dispariției purta geacă verde, cu glugă, bluză crem, colanți negri și pantofi sport negru cu roz.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ