”A fost o experiență interesantă”. Un fost primar din vest își anunță retragerea din PSD!

316

Intrat în PSD anul trecut când a fost adus de președintele organizației județene, Laurențiu Nistor pentru a candida pentru Primăria Deva, Petru Mărginean își anunță ieșirea din această formațiune politică.

Petru Mărginean a anunțat, marți, că se retrage din PSD, partid în care a avut parte de o ”experiență interesantă”.

”Din punct de vedere politic, a sosit vremea să mulțumesc colegilor din PSD care au fost alături de mine, în ciuda momentelor tensionate. Nu este puțin lucru să fii membru al celui mai mare partid politic din România. Pentru mine a fost o experiență interesantă. Am întâlnit în PSD prieteni vechi, am cunoscut și oameni extraordinari. Le mulțumesc tuturor pentru susținere! În mod special, îi mulțumesc președintelui PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor care s-a dovedit un om responsabil și integru. Închei prin a anunța retragerea mea din PSD. Mulțumesc Organizației PSD Deva și le doresc să fie uniți și implicați și pe mai departe în dezvoltarea orașului”, spune Petru Mărginean.

În urmă cu câteva săptămâni, deși era membru PSD, Petru Mărginean a participat la întâlnirea celor care vor să repună pe picioare PUR.  Spunea că a fost invitat pentru a sprijini reconstruirea acestei formațiuni politice.

”Dacă voi deveni, redeveni membru PUR, nu o voi face pe ușa din dos. Nu sunt un trădător. Am plecat din PNL pentru că am fost exclus. Și le mulțumesc și acum că m-au exclus din acel partid”, spunea Petru Mărginean.

Acesta afirma că a fost invitat la întâlnire pentru că este membru fondator al acestui partid.

Petru Mărginean a deținut funcția de primar al municipiului Deva în perioada 2012-2016.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ