Moș Crăciun pe două roți ajunge iar în casele copiilor nevoiași din Timiș. Cum le poți face o bucurie

45

A devenit deja o tradiție ca în orașul de pe Bega, Moș Crăciun să vină pe motocicletă. Iubitorii mersului pe două roți organizează anual în Timișoara campanii de strângere de bani, alimente și alte obiecte pe care mai apoi le donează familiilor nevoiașe din județul Timiș. Anul acesta, motocicliștii îi îndeamnă pe toți timișorenii cu suflet mare să devină și ei ”Moș Crăciun pe motocicletă”.

”La fel ca şi anii precedenţi, GRUPAREA MOTO TIMISOARA, împreună cu ajutorul unor oameni cu inimile MARI, ne dorim să aducem puţin din spiritul Crăciunului în casele unor oameni mai puţin norocoşi ca noi. Anul acesta ne vom strădui să ajutăm un număr de 6 familii, mai exact, 20 de copii, în total.

De aceea, ne propunem să contribuim fiecare dintre noi, atât cât ne permitem, din punct de vedere material, cât şi al orgănizării pentru sortarea şi distribuirea donaţiilor primite”, au anunțat organizatorii.

Cei care doresc să aducă donaţii, o pot face în orice zi, contactând pe unul dintre membrii „Gruparea Moto Timisoara”, la următoarele nr de telefon: – 0724834248 – Dennis; – 0743163252 – Horia.

Donaţiile pot fi:
– rechizite şcolare specifice claselor I – VIII;
– alimente: ulei, zahar, faină, apa, mezeluri, etc.
– dulciuri;
– jucarii;

Cei care doresc să sprijine acţiunea sub forma unei sume de bani, o pot face prin transfer bancar în contul mai jos menționat:

RO16RZBR0000060018815292 Dottermann Dennis.

În 16 decembrie, la ora 11, toți cei care pot ajuta la distribuirea donațiilor se vor întâlni în parcarea unu supermarket de pe Calea Buziaşului, pentru ultimele cumpărături. Apoi, voluntarii se vor urca pe motoare – dacă vremea permite; și vor porni spre Săcălaz și Sânmihaiu Român pentru a face fericiți copiii din familii defavorizate de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ