O bază sportivă abandonată din Timișoara are șansa să renască

101

Stadion nu avem, sală polivalentă nici atât, iar terenurile de sport publice din Timișoara sunt învechite și nu au fost modernizate de zeci de ani. Este și cazul unui teren de fotbal de pe strada Mircea cel Bătrân. Gardul a fost demolat pentru că putea cădea, orcând, peste oameni, dar și tribuna este ruginită și degradată.

Situația poate fi îmbunătățită dacă autoritățile se grăbesc și fac aici investiții.

„Timișoara, strada Mircea cel Bătrân… un teren de fotbal în paragină, un gard care stă să cadă peste oameni, o tribună în stare avansată de degradare… Cam așa am găsit acest imobil atunci când am fost responsabilizat cu bazele sportive. Exista, în plus, un studiu de fezabilitate în lucru, dar era pe cale de a fi abandonat. Lipsa bazelor sportive din oraș m-a determinat să încerc, împreună cu colegii din subordine, să dăm viață acestui loc părăsit. Am continuat proiectul de studiu de fezabilitate, i-am convins pe colegi de utilitatea lui și a fost aprobat. A fost cuprins în buget la capitolul “Investiții” și… sper că o vom realiza! Susținere să fie. Până atunci, după ce anterior Poliția Locală a pus în siguranță acel gard, în cursul zilei de ieri, a fost demolat. Urmează proiectul pentru demolarea clădirilor insalubre și care reprezintă un pericol pentru oricine, apoi licitația pentru proiect tehnic și execuție”, a transmis viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără.

În ceea ce privește baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, s-a turnat placa de beton pentru etajul clădirii administrative, unde vor fi vestiarele și camerele tehnice. Urmează montarea gazonul artificial.

LĂSAȚI UN MESAJ