Descoperă Timișul cu trenul! Un nou proiect turistic

41

Descoperă Timișul cu trenul” este noul proiect demarat de Asociația Județeană de Dezvoltare a Turismului și cuprinde opt destinații.

Este vorba de localități în care se poate ajunge din Timișoara și care vor fi promovate în următoarea perioadă. Inaugurarea proiectului a avut loc cu o ieșire în orașul-stațiune Buziaș, spune directorul Asociației de Turism Timiș, Delia Barbu.

“Planul nostru are practic două bătăi. Pe de o parte, este să legăm Timișoara de anumite destinații spre care nu există un transport permanent sau organizat sau zilnic și sunt destinații foarte interesante și în special s-a dovedit că orașele mai mici din județ sunt cele care pot beneficia de legătura pe calea ferată, iar pe de altă parte ne dorim să promovăm mai mult acest mijloc de transport sustenabil în acești ani care vin. E un mijloc care îți oferă, dincolo de un preț bun, posibilitatea de a petrece un timp de calitate, un timp pentru tine, un timp în care poți să stai să citești sau să interacționezi cu cei de lângă tine. E ceva ce mașina nu-ți oferă. Dorim un parteneriat cu cei de la CFR Călători”, spune Delia Barbu.

În destinațiile alese se pot face excursii de o zi sau de week-end. Pe lângă Buziaș, mai sunt promovate localitățile Sânnicolaul Mare, Jimbolia, Recaș, Făget, Deta, Gătaia și Lugoj.

sursa – radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ