Nuielușele lui Moș Nicolae se pregătesc să-și facă apariția, la Timișoara! Unde se vor comercializa

252

Se fac pregătiri la Timișoara pentru seara de 5 decembrie, atât de specială pentru toți copiii, dar și pentru ziua de 6 decembrie, în care îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae (Moș Nicolae pentru cei mici).

Copiii știu că în ajun de Moș Nicolae trebuie să-și lustruiască papuceii pentru că Moș Nicolae va trece pe la ei să le aducă daruri. Este binecunoscut faptul că cei cuminti primesc dulciuri și jucării, iar cei neascultători primesc de la Moș Nicolae o nuielușă, pentru a se cuminți.

În ceea ce privește procurarea nuielușelor simbolice de Sfântul Nicolae, Primăria Timișoara face apel către comercianții care doresc să scoată la vânzare bețele de Moș Nicolae, felicitări, crenguțe de vâsc ori alte miniaturi reprezentative, trebuie să depună o solicitare în vederea obţinerii avizului. Cererile se vor înregistra la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, camera 12, ghişeele 8 şi 9, în perioada 20.11.2017-23.11.2017, actele necesare fiind: cerere tip obţinută de la ghişeul 8 sau 9, camera 12 şi copie a buletinului de identitate/cărţii de identitate  sau copie act firmă( copie Certificat Unic de Înregistrare ).

Comercializarea beţelor de Sfântul Nicolae, felicitărilor, vâscului şi a miniaturilor reprezentative se va face în perioada 01.12-06.12.2017, în următoarele locaţii: Ceas Floral- bd. Proclamaţia de la Timişoara-platou; str.Mărăşeşti; Parcul Copiilor (bd. Revoluţiei 1989-platou); Piaţa A.Mocioni-platou; bd. Regele Carol I (de la str.I.Văcărescu până la str.Gen.I.Dragalina); Piaţa Nicolae Bălcescu; Dâmboviţa- platou; Calea Şagului colţ cu str.A.Ipătescu (maximum 20 amplasamente); Calea Şagului colţ cu str.L.Rebreanu; în faţa Pieţei Doina-platou; Calea Martirilor colţ cu str.Naturii (maximum 20 amplasamente); Piaţa zona Soarelui; Calea Buziaşului – platou; zona Spitalului Judeţean ( str.Arieş); str.Daliei(între str.Al Vaida Voievod şi L.Catargiu) maximum 50 amplasamente; str.S.Bărnuţiu- Calea Dorobanţilor (zona Modern); Piaţa Traian; Calea Sever Bocu -str.Sf. Ap.Petru şi Pavel; Calea Aradului- str.Liege; C.Torontalului -platou; str.Circumvalaţiunii platou; zona Piaţa Dacia; str.Gen.Dragalina- bd. Gării.

LĂSAȚI UN MESAJ