Vinde panouri solare italienilor, de după gratii. Unul dintre cei mai periculoși deținuți din Timișoara, șef de secție la call-center

1384

Unul dintre cei mai temuţi tâlhari din România a ajuns şef de secţie la un call center din vestul ţării. Este vorba despre Lado Massimo, italianul care a jefuit o maşină blindată, în Pasul Gutâi. Bărbatul este încarcerat la Penitenciarul Timişoara, acolo unde o firmă de comunicare şi marketing şi-a deschis un punct de lucru.

Angajaţii-deţinuţi din Penitenciarul Timişoara promovează panourile solare ale unei firme italiene.

„Vorbesc cu diferite persoane din Italia si incerc sa intermediez intalniri dintre client si firma care face panourile”, spune un detinut.

Şi pentru că în momentul în care s-a deschis acest punct de lucru, singurul italian din Penitenciar era Lado Massimo, acesta a fost şi primul angajat.

Firma se adresează pieţei din Peninsulă, iar vorbitorii de limbă italină de după gratii sunt avantajaţi.

„Au anumit beneficii. Se pot elibera conditionat mai rapid castigand zile din pedeapsa ca fiind executate. De asemenea, o parte din banii proveniti de la angajatori le revin lor cu care pot face cumparaturi, isi pot cumpara bunuri personale”, a declarat Georgică Alexeev, directorul Penitenciarului Timişoara.

Acesta nu este singurul punct de lucru deschis de firmele din Timişoara în Penitenciare. Mai există şi secţii în care se pregătesc ambalajele pentru becurile auto, se asamblează întrerupătoare de curent şi diferite contoare.

sursă: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ