Nu e pentru pentru obraz subțire! Hai la festival, cu pahare de plastic

911

După 1990 au început să apară tot felu de manifestări de masă gen ”Festivalul vinului”, al berii, papricașului etc. Menite să promoveze produse mai mult sau mai puțin locale sau naționale. Acu, la festival ca la festival, mai ales când e vorba despre ”licori bahice”. Nu vin tarabagiii cu pahare de sticlă sau cupe de șampanie. Și nici ditamai VIP-uri trase la patru ace.

Fostul viceprimar al Timișoarei face, pe pagina sa de Facebook, un comentariu care vizează cea mai proaspătă manifestare: ”Festivalul Vinului”, oragnizat în acest sfârșit de săptămână în parcarea celui mai nou Mall din urbe.

”Mall. Festivalul vinului. La pahar de plastic. Să ciocnim plastic cu plastic! Că de obicei. Că la orice festival. Mai contează tema? Sau lichidul? Muzică tare în boxe. Cu efect de ecou. Să traaaiasca a a la a a la mulţi a a a a ni! Că la nuntă. Autobuzul ”33” doldora. Sens giratoriu doldora. Plin de doldora. Traffic management, ioc. Tenişi lucitori şi veste imitaţie blană. Tocuri şi iegări. Poşete pe coate cu aifoane. Bluginși rupţi. Tarabe cu ”mâncare tradiţională”. Poftim??? Mici. Dar şi mai mari. Lume, lume. Lumini colorate. Nori de fum. Luna Park. Printre maşini. Multe maşini. Capitală Culturală. O să cânte Spitalul de Urgenţă! Pe bune!” comentează Adrian Orza.

LĂSAȚI UN MESAJ