Nouă cereri de revendicare a premiilor la Loteria bonurilor fiscale

105

Ministerul Finanţelor Publice a anunţat vineri că, după centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale din 20 decembrie 2015, sunt nouă cereri de revendicare. Nu a fost astfel depășit numărul maxim, de 100 de premii, stabilit de lege.

În urma extragerii au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în 28 noiembrie 2015, având valoarea de 538 de lei. Valoarea unui premiu la Loteria bonurilor fiscale, rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de premiere, respectiv 1.000.000 de lei, la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, este de 111.111 lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%.

Lista cu cele nouă bonuri câștigătoare o puteţi consulta aici.

Ministerul Finanțelor Publice precizează că va plăti premiile la Loteria bonurilor fiscale în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare. Asta se va întâmpla cel mai târziu 14 martie 2016, după  ce se va face verificarea, de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ