Norul toxic bântuie în continuare Timișoara! Ce e de făcut?

6241

O importantă companie multinaţională continuă să fie arătată cu degetul de tot mai mulți timișoreni. Oamenii sunt revoltați că reprezentanții firmei occidentale le oferă răspunsuri în doi peri la întrebările lor! Între timp, o parte din autoritățile județene au început să reacționeze la protestele localnicilor. Pe larg despre acest subiect ,,fierbinte” în prag de iarnă, puteți afla citind ancheta din ediţia de azi a săptămânalului Banatul Azi.

Tot în ediţia de azi mai puteţi afla ce mai înseamnă să fii patriot, puteţi citi interviuri deosebit de interesante cu Vasile Ernu şi cu Carmen Rusmir, puteţi afla cum a luptat Avram Imbroane pentru Banat şi ce a lăsat el Timişoarei, puteţi citi despre problemele din fotbalul mare, dar şi din cel juvenil şi multe alte subiecte interesante şi incitante.

Puteţi găsi săptămânalul Banatul Azi la toate chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş. În fiecare joi.

1 COMENTARIU

  1. De ce sa faca profit maxim si poluare in tara noastra? Indiferent cat cotizeaza la noi, e infim, luans in considerare daunele produse pe termen lung, sa se mute in tara lor, unde salarul minim e 1400 euro, iar unde un manager de top castiga cateva mii de euro si unde taxele sunt pe masuraaa poluarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.