Tu ai ce încălța la iarnă, dar te-ai gândit la cei nevoiași? A început campania „Fără frig, cu bucurie!”

557

Asociația “Pieces of Heaven” din Timișoara lansează campania „Fără frig, cu bucurie!”, născută din dorința de a ajuta oamenii care se confruntă cu probleme financiare să nu mai simtă frigul, pe care, fără ajutorul vostru, ar fi nevoiți să îl îndure la iarnă. Deși pentru unii dintre noi fiecare sezon rece înseamnă o haină de iarnă modernă și cizme sau bocanci noi, pentru mulți dintre cei la care nici măcar nu ne gândim, iarna înseamnă teroare, dureri și frig incredibil.

Reprezentanții asociației au transmis că au în evidență peste 20 de familii defavorizate cu copii, care se descurcă foarte greu. Exista foarte mulți oameni cu posibilități financiare restrânse care muncesc din răsputeri să pună mâncare pe masă și poate să facă puțină căldură în casă seara, însă de bani pentru ghetuțe și haine călduroase pentru cei mici nu poate fi vorba. Așa că haideți să îi ajutăm noi pe micuți să fie feriți de frig și să poată merge la școală fără frica gerului.

Te invităm să le dai și tu o mână de ajutor:

– donând jachete și cizme/bocanci/ghete de iarnă noi sau în stare foarte bună, curate și perfect funcționale;

– donând bani- iar asociația va cumpăra mărimile potrivite.

Costul aproximativ al unui pachet compus din o pereche de încălțări și o haină de iarnă variază între 120 și 170 lei, în funcție de mărime.

Donațiile se pot face până în 20 noiembrie a.c., în lei sau valută, iar în momentul depunerii/ tranzacției trebuie specificat scopul donației: „Fără frig, cu bucurie!” Cei care doresc să doneze personal banii, pot contacta  un membru al asociație la numărul de telefon 0721.707.111. Datele pentru donații sunt:

Denumire entitate: Asociația Pieces of Heaven

Cont Lei: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania

Cont în Euro: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania

CIF: 32138894

Cod SWIFT: BTRLRO22

Pentru valută: Paypal: make@piecesofheaven.org

Informaţii suplimentare privind campania se găsesc pe site-ul asociației: www.piecesofheaven.org dar și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/Pieces0fHeaven.

LĂSAȚI UN MESAJ