19.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Noile camere de supraveghere cumpărate de Primăria Timișoara vor fi montate săptămâna aceasta

AdministrațieNoile camere de supraveghere cumpărate de Primăria Timișoara vor fi montate săptămâna...

Cele 54 de camere performante achiziţionate de primăria Timişoara vor fi instalate în această săptămână. Locaţiile unde acestea vor fi amplasate nu sunt publice, pentru ca primăria să îi poată surprinde pe cei care nu respectă legea, spune primarul Nicolae Robu

“Sunt foarte performante și ne vor ajuta foarte mult în această preocupare a noastră de a face ca orașul nostru să fie în continuare un oraș sigur. El este un oraș sigur, dar niciodată nu e destul pe această direcție. Eu cred că toată lumea vede că în Timișoara zona centrală care era plină de cerșetori și se știe că îți era groază să umbli că dacă nu îți păzeai buzunarele sau poșetele te alegeai fără ceva, acum nu se mai întâmplă astfel de lucruri, rar de tot se mai poate vedea câte un cerșetor, dar se acționează imediat asupra lui”, spune Nicolae Robu.

Camerele de supraveghere au costat 134.000 de lei.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a mai anunţat că Primăria a aprobat angajarea a încă 15 poliţişti locali în Timişoara. O parte dintre aceştia vor patrula în civil pentru a-i surprinde pe contravenienţi, atât în centrul oraşului cât şi în cartiere.

Sursa: radiotimisoara.ro

Citește și :