Noi sancțiuni pentru șoferii care o iau ”pe scurtătură”, prin centrul Timișoarei

136

Șoferii din Timișoara care nu respectă interdicția de a circula cu autovehiculele în zona centrală au fost aspru sancționați de polițiștii locali. Datorită camerelor video instalate în Piața Sfântul Gheorghe și în Piața Libertății, șoferii care au pătruns cu mașinile pe liniile de tramvai din apropierea celor două Piețe, au fost identificați și sancționați.

,,Poliția Locală a atenționat permanent conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere din zonă, deoarece cei surprinși încălcând prevederile OUG 195/2002 sunt sancționați cu amenzi între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizate la permis. Cu toate acestea, în ultimele două săptămâni au mai fost surprinși un număr de 34 de conducători auto care au încercat ”să scurteze drumul” prin Piața Libertății și Piața Sfântul Gheorghe, aceștia fiind sancționați de polițiștii locali.”, transmit oamenii legii.

Polițiștii locali atrag din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece prin acțiunile lor pun în pericol traficul pietonal din zonă, existând pericolul producerii de accidente. Totodată, cum în această perioadă sunt organizate evenimente în Piața Libertății și Piața Victoriei care se referă la sărbătorile de iarnă, fiind amenajate târguri, Poliția Locala Timișoara atrage atenția că și conducătorii auto ai autovehiculelor care participă la amenajarea standurilor trebuie să obțină avizele necesare pentru a putea circula în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ