Noi promisiuni liberale pentru sala polivalentă de 16.000 de locuri

123

Liberalii vin cu noi promisiuni de realizare a sălii polivalente de 16.000 de locuri, la Timișoara. Liderul PNL Timiș și primarului orașului, Nicolae Robu, a primit vești de la București și conform cărora Compania Națională de Investiții este aproape să demareze procedurile pentru realizarea studiului de fezabilitate. În paralel, autoritățile locale caută o firmă care să refacă studiul geo al locației din preajma stadionului.

„Noi suntem spre finalizare cu ridicatea topo și, de asemenea, e pe cale să se încheie licitația pentru contractarea unei firme să ne facă un nou studiu geo. De îndată ce le vom avea, le vom transmite la CNI și le va folosi și sperăm ca în 2020 să înceapă construcția. Nu vă pot garanta, pentru că nu știu cât va dura procesul de elaborare a proiectului, dar ce vă garantez este că va fi la finanțare acest obiectiv al Timișoarei”, a declarat, vineri, Robu.

Vă amintim că a durat ani până când CNI a decis unde să construiască sala polivalentă. Nicolae Robu voia în Timișoara, Călin Dobra președintele Consiliului Județean Timiș, voia la Giroc. Fostul premier, Viorica Dăncilă, a tranșat problema, în această toamnă, și a decis ca sala să fie ridicată în orașul de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ