Nicolae Robu despre numirile de directori: „A fost o intoxicare”

285

Liderul PNL Timiș a oferit, vineri, explicații despre schimbările directorilor de deconcentrate din județ. Asta după ce în presă au apărut tot felul de liste cu noile numiri. Printre acestea se numără și Simion Moșiu, pentru Diecția Județeană pentru Cultuă Timiș, sau Marin Popescu, la Inspectoratul Școlar Timiș.

Despre schimbări, liberalii au discutat și la o întâlnire cu primarii PNL, la Lovrin. „A fost o intoxicare. Am stabilit, la întâlnirea de la Lovrin, că ne vom consulta și ne vom pronunța în forul primarilor, în legătură cu persoanele pe care le vom susține în unele funcții. Noi am avut o discuție în BPJ pe lista de aspiranți la diverse poziții, unde posturile se ocupă prin numire. Nu a fost nicio tranșare, ci o discuție. Ce a apărut prin presă nu are corespondent în realitate. Noi nu am numit pe nimeni de atunci director. A fost numit director la Spitalul Județean Timișoara, pe care l-am recomandat”, a declarat Nicolae Robu, președintele PNL Timiș.

Până acum, după schimbarea Guvernului, au fost înlocuiți doar directorul Spitalului Județean Timișoara și unul dintre subprefecții județului Timiș. Astfel, Raul Pătrașcu i-a luat locul lui Marius Craina, iar Liliana Oneț a fost unsă subprefect, dar numai până când actualul prefect, Eva Andreaș, va reveni din concediu medical, moment în care Oneț îi va lua locul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.