Noi promisiuni de la Ministrul Sănătății pentru Timișoara!

251

Ministrul Sănătății a promis realizarea unui spital regional la Timișoara. Nu este însă pentru prima dată când este abordat subiectul, în aceiași termeni.

Recent, și premierul Viorica Dăncilă a punctat că realizarea unui spital regional la Timișoara este unul dintre cele cele opt proiecte strategice de investiţii care vor fi realizate în parteneriat public-privat. Sorina Pintea a declarat, la Iași că realizarea celor opt spitale regionale este asumată în programul de guvernare.

„Spitalul Regional din Iași va fi construit. Există finanțare și un proiect avansat. În programul de guvernare este asumată construcția a 8 spitale regionale la Timișoara, Târgu-Mureș, Constanța, Brăila-Galați, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași. Proiectele spitalelor regionale Cluj-Napoca, Craiova și Iași se află într-o fază avansată de pregătire”.

Și un institut oncologic regional la Timișoara e în discuție încă din 2015, fiind vorba de o alocare de peste 510 milioane de lei. La momentul respectiv de vorba de folosirea clădirii existente pe Calea Torontalului.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.