Furtuna de duminică după-amiaza, a făcut ravagii în Bihor!

222

Codul galben de furtună a făcut pagube, duminică, în Oradea. Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, echipajele de pompieri militari au fost chemate la trei intervenţii.

„S-au înregistrat trei solicitări pentru degajare de copaci. Un arbore a căzut pe strada Republicii, apelantul precizând că a avariat şi două maşini parcate, un altul pe strada Nicolae Jiga şi un al treilea în Parcul 22 Decembrie”, a declarat Roşca, duminică, pentru BIHOREANUL. Pompieri orădeni din Detaşamentele 1 şi 2 intervin la aceste solicitări.

De asemenea, pe mai multe străzi din oraş reţeaua de canalizare nu a făcut faţă la cantitatea mare de apă căzută. Pe străzi precum Dragoş Vodă şi Louis Pasteur, şoseaua a fost acoperită de apă, iar şoferii au fost nevoiţi să circule cu precauţie.

Oradea şi alte câteva zeci de oraşe şi comune din Bihor s-au aflat duminică sub cod galben de furtună. Aşa cum şi meteorologii au prevestit, în mai multe localităţi, inclusiv în municipiul reşedinţă de judeţ, a căzut şi grindină.

sursa text si foto: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.