Noi imagini cu fetiţa de 9 ani luată pe sus din camera ei, la Baia de Aramă VIDEO

614

Au apărut noi imagini de la intevenția de la Baia de Aramă, din Mehedinți, acolo unde o fetiță de 9 ani a fost luată cu mascații din camera ei, pentru a fi trimisă în America.

Vineri dimineață mai mulţi poliţişti, însoțiți de angajați ai DGASPC, au intrat cu forţa în casa unor localnici, pentru a lua o fetiţă de 9 ani din casa în care a crescut.

Pe primele imagini filmate şi postate pe Facebook se vede cum copila este luată pe sus din camera ei, de lângă sora ei mai mică, şi obligată să plece cu oameni pe care nu îi cunoaşte. Bărbatul care a luat-o de la orfelinat împreună cu soţia lui şi a crescut-o aproape 10 ani plânge, fetiţa ţipă disperată, iar mama ei adoptivă leşină.

IPJ Mehedinți a precizat, vineri după-amiaza, într-un comunicat, că mandatul de percheziție a fost într-un dosar de lipsire de libertate, iar principala misiune a agenților a fost asigurarea și menținerea unui climat de liniște, dat fiind că intervenția s-a realizat pe fondul unui impact emoțional puternic.

Cele două surori au fost crescute de familia din Baia de Aramă în ultimii 8 ani, dar numai Andreea a putut fi înfiată de aceasta. Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din America, fără ca cei care au crescut-o să fie înştiinţaţi.

VIDEO, aici!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.