Noapte de foc pentru pompierii cărășeni: 2 incendii în 2 minute

24

Pompierii din Caraș-Severin au avut o noapte de foc. Ei au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii, în tot atâtea minute. Ambele focuri au izbucnit în Reșița.

Primul incendiu, anunțat la ora 23:13, pe strada Rodnei, a cuprins un autoturism implicat într-un accident rutier.

”La fața locului s-au deplasat și au intervenit de urgență un echipaj al pompierilor profesioniști și echipaje ale Poliției și Jandarmeriei. Din primele cercetări, cauza probabilă care a determinat producerea incendiului a constat în scântei mecanice care au aprins lichidele combustibile scurse în urma coliziunii celor două autoturisme implicate. Autovehiculul a ars în proporție de 50%, fiind afectată toată partea din față” au tansmis pompierii.

Cel de-al doilea incendiu a fost anunțat 2 minute mai târziu, la ora 23:15. De această dată, incendiul s-a produs la un coș de evacuare al fumului dintr-o gospodărie de pe strada Feroviarului. Pompierii militari au reușit să stingă flăcările care amenințau să cuprindă întreaga casa, înainte să se producă pagube prea mari. Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la 500 lei.

Din fericire, niciunul dintre cele două incendii nu s-a soldat cu victime.

”Pentru evitarea evenimentelor de genul celui de pe str. Feroviarului din Reșița, care pot genera pagube mari și chiar pierderi de vieți, recomandăm cetățenilor să nu uite să acorde atenția cuvenită curățării coșurilor de fum și întreținerii corespunzătoare a întregului sistem de încălzire”, recomandă pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ