Nicoleta Husar, antrenorul clubului ACS Dumbrăvița ne-a vorbit despre planurile din 2018 – video

327
Nicoleta Huszar, antrenoarea de la tenis de masă ACS Dumbrăviţa, declară că niciodată nu i-a plăcut să facă pronosticuri, de aceea cei care vin cu rezultate concrete trebuie să fie susţinuţi, iar la sfârşit de an nu îşi doreşte decât sănătate, deoarece numai aşa pot apărea performanțele care să aducă bucurie în suflete.
„Rezultatele pot veni şi datorită unei mentalităţi de profesionalism pe care eu încerc să-l implementez în permanenţă, de la cel mai mic nivel, până la cel mai înalt. Ştim, şi ei ştiu, că nu toţi pot fi campioni, dar vrem să-i atragem să facă mişcare, să  oferim chiar şi celor care nu pot ajunge pe culmi şi organizăm competiţii la nivel de amatori şi astfel îi lansăm şi pe cei care îşi doresc tenis de masă, putând învăţa anumite lucruri de la cei mai experimentaţi”, spune Nicoleta Huszar.
Antrenoarea este de părere că doar prin organizarea turneelor jucătorii învaţă să lupte, să îşi formeze stilul lor de joc, iar antrenorul nu face altceva decât să le implementeze noul în mentalitate pentru a putea ajunge pe cele mai înalte culmi ale tenisului de masă.
„ Îmi încep activitatea la 8,00-9,00 dimineaţa şi plec spre casă la 10,00 – 11,00 seara, din sala de antrenament. M-aş bucura să pot face mai mult şi pentru celelalte secţii, cum ar fi fotbal, şah, carting, motociclism, ştim că  şi aceste secţii îşi doresc să ajungă cât mai sus. La motociclism chiar au existat rezultate notabile, rezultate bune şi foarte bune, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Chiar şi la carting sunt câţiva care îşi doresc să facă o activitate sportivă cu rezultate pe judeţ şi naţional, iar fotbalul din acest an s-a promovat în Liga a III-a, cu toate neajunsurile lor. Banii alocaţi nu ajung la toți şi de multe ori nu reuşim să-i mulţumim pe toţi sportivii şi, uneori, nici pe performeri, de care ar trebui să avem grijă ca să nu ne trezim că la majorat iau drumul altor ţări”, a mai spus Nicoleta Huszar.
La ACS Dumbrăviţa, în ultimii ani au apărut şi alte secţii, şi datorită faptului că Timişoara duce lipsă de săli de antrenament, iar autorităţile locale nu fac nimic pentru a construi o sală care să acopere toate disciplinile sportive, lipsa unui astfel de spațiu în Timişoara, dar şi înmulţirea unor competiţii sportive precum handbal, volei, baschet, au făcut ca antrenorii acestor ramuri sportive să ceară ajutorul deținătorilor de săli din jurul Timişoarei, cum este şi cazul Sălii Polivalente Dumbrăviţa. În prezent, la numărul de competiţii sportive ce se derulează într-un oraş ca Timişoara, numai sălile de antrenamente, fără a vorbi de competiţii sportive, ar trebui să se apropie de 25-30 la număr. Astfel că, Sala Polivalentă din Dumbrăviţa a devenit o atracţie pentru alte ramuri sportive.
Nicoleta Huszar, în calitate şi de preşedintă a ACS Dumbrăviţa, îşi arată deschiderea pentru orice disciplină sportivă, în funcţie şi de posibilităţile băneşti ale Primăriei Dumbrăviţa.
Autor: Mihaela Păunescu
Sursa: Dumbravita TV.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ