„Nicolae Robu primul șmen l-a avut cu mine!”

543

Declarația a fost făcută de un fost deputat de Timiș în anul 2016, atunci când relația sa cu Nicolae Robu nu a fost la fel de roz ca acum. De altfel, cei doi au avut în decursul vremii tot felul de suișuri și coborâșuri în raporturile lor. Despre cine este vorba și ce afaceri au derulat cei doi, puteți afla citind ediția de mâine a săptămânalului Banatul Azi.

Tot din ediția de mâine puteți afla ce asemănări sunt între politica românească de azi și echipa națională de fotbal, ce rol au avut masonii în crearea Statelor Unite, de ce nu avem produse tradiționale omologate în Banat, care este părerea specialistului ONU Călin Georgescu despre politica actuală din România și care ar trebui să fie căile pe care ar trebui să mergem, care sunt avatarurile fostei cazărmi U din Timișoara, opinia fostului arhitect-șef al Timișoarei, Radu Radoslav, despre dezvoltarea urbanistică a municipiului, despre ascensiunea lui Viktor Orban în Ungaria sau despre afacerile imobiliare din cartierul Mehala.

Săptămânalul Banatul Azi apare în fiecare joi și poate fi găsit la toate chioșcurile de ziare din Timișoara și Timiș. Cei care doresc să fie permanent la curent cu noutățile din Banat se pot abona prin Poșta Română.

LĂSAȚI UN MESAJ