Neda Ukraden, la Beșenova Veche. Ce invitați urca pe scena Embargo Hub

130

Reîncep serile Embargo Hub la Dudeştii-Vechi. Proiectul s-a născut o dată cu cea de-a doua ediție a festivalului Embargo Fest, 16-19 mai, 2019 și a apărut din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală a județului Timiș. Embargo Hub se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar este special tinerilor.
Atelierele de graffiti, expozițiile de pictură, concerte și party-uri, degustare de produse tradiționale și spectacolele de teatru pentru copii sunt câteva dintre activitățile propuse în cadrul proiectului Embargo Hub. Un alt scop al acestui eveniment este promovarea artiștilor locali, astfel încât întreaga comunitate să retrăiască emoția Embargo Fest sub umbrela noului proiect.

Prima serie de evenimente Embargo Hub a avut loc în perioada 19-20 iulie și a adunat peste 300 de persoane într-o fostă bază agricolă, lângă gară, la Electric Base, spaţiu special amenajat în cadrul Embargo Fest, cel mai mare festival din zona de vest rurală.
„Noi credem ca viitorul acestei zone este agricultura și nu sondele de gaze și petrol”. Acesta este mesajul Embargo în contextul în care toată Câmpia de Vest este concesionată spre explorare si exploatare de gaze și petrol, deja s-au ridicat mai multe sonde în zona Jimbolia, Dudeștii-Vechi și Beba-Veche.

În paralel cu Embargo Hub se desfășoară și zilele comunei, eveniment organizat de Primaria din Dudeștii-Vechi, iar pe scena din centrul comunei va urca sâmbătă 17 august, Neda Ukraden, un artist care este foarte îndrăgit în Banat. Așadar, toți cei interesați sunt așteptați și sunt toate motivele pentru o vizită în august la Dudestii-Vechi, în cea mai mare comunitate de bulgarii din Romania.

Program:
Vineri, 16 august

Loc: Electric Base
– 23:00 – Midiportal
– 01:00 – concert Grave for Sale
– 02:00 – Zoleevee
– 04:00 – Navzar/Midiportal

Sâmbătă, 17 august

Loc: Sediul UBBR, Dudeștii-Vechi
-16:00 – Ia Călătoare, expoziție de costume tradiționale și atelier de cusut organizat de Asociația Culturala ART Protocol
– 17:00 – atelier de pictură pe față și tatuaje pentru copii
– 18:00 – Ursul Păcălit de Vulpe, Teatrul Merlin.

Loc: Electric Bass
– 23:00 Midiportal
– 01:00 Adriano Nunez
– 03:00 Chriss Zahary
– 05:00 Midiportal
Accesul la activitățile desfășurate la sediul UBBR sunt gratuite.
Accesul la Electric Base se face începând cu ora 22.00
suport artist: 15 lei/zi, 25 lei/2 zile
Camping și parcare gratuită
Mai multe informaţii găsiţi pe www.embargofest.com, www.facebook.com/embargofest şi www.instagram.com/embargofest.

LĂSAȚI UN MESAJ