Nebunie în Ciarda Roșie și eșec pentru Politehnica la ultima etapă a anului

123

Final de tur în Liga a II-a de fotbal, ultima rundă din 2017 neaducând rezultatele așteptate de fanii timișoreni. Ripensia a salvat în prelungiri un punct, în timp ce ASU Politehnica s-a înclinat la Pitești.

Un singur punct pentru teamurile timișorene la tragerea cortinei peste anul 2017. Ripensia a smuls nesperat un punct într-o nebunie de meci în Ciarda Roșie, scor 4-4 cu Luceafărul Oradea. Politehnica se întoarce cu traista goală de la Pitești, întrecută de nou-ppomovata FC Argeș cu 2-0.

ASU s-a înclinat în derbyul echipelor violete din liga secundă cu 0-2. FC Argeș s-a impus cu 2-0 grație golurilor semnate de Grecu (minutul 38) și Buhăescu (minutul 84). Timișorenii nu au reușit nic măcar golul de onoare deși au evoluat timp de o oră în inferioritatea numerică. Nilă a primit două galbene și a părăsit terenul de joc din minutul 60. Politehnica rămâne cu cele 36 de puncte pe poziția a cincea.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Bilia, Taub – Krausz, Ignea, Poparadu – C. Predescu, Sorescu, Bădăuţă.

Ripensia și Luceafărul Oradea au oferit meciul ultimei runde din 2017. Un 4-4 stabilit în minutul 90+3 de voleul lui Darius Neamțu după ce în primele trei minute fiecare formație înscrisese deja. O partidă în care ambele echipe s-au succedat la conducere și puteau să câștige, însă până la urmă remiza este echitabilă.

Au marcat Mediop (min 2, 29 și 48), respectiv Neamțu (min. 90+3) pentru timișoreni, respectiv Rusu (min. 1, 12, 70 penalty) și Trif (minutul 82). Ripensia va ierna pe poziția a 11-a cu cele 25 de puncte adunate, la doar cinci lungimi de locurile retrogradabile. Liga a II-a se va relua în luna martie.

Ripensia: Munteanu – Ad. Popa, Stoi, M. Toma, C. Toma, Apro – Ungureanu, Zaluschi, Tudor, Bobină – Mediop.

 

LĂSAȚI UN MESAJ