Munţi de gunoaie adunaţi de Poliţia Locală de pe malurile Begăi

175

Polițiștii locali aflați în timpul liber au participat sâmbătă, pe bază de voluntariat, la o acțiune care a avut drept scop strângerea deșeurilor aruncate pe cetățenii certați cu bunul simț pe malurile Canalului Bega.

La acțiune au participat un număr de 28 de polițiști locali, care au beneficiat de sprijinul a 3 angajați de la Direcția Apele Române Banat, care s-au deplasat în zonă cu un ponton motorizat, cu ajutorul căruia au fost strânse și deșeurile aflate pe luciul apei, nu numai cele de pe maluri.

Astfel, s-a început de la Uzina de Apă până la Podul Modoș, cea mai mare cantitate de gunoaie fiind strânsă din zona Podul Dacilor – Uzina de Apă. În total au fost adunați peste 70 de saci cu deșeuri, atât de pe maluri cât și de pe luciul de apă. Acțiunea a fost un real succes, zona fiind curățată în totalitate.

Este cea de-a doua acțiune de voluntariat organizată de polițiștii locali, prima fiind aceea de a curăța orașul de afișe lipite în locuri neatorizate.

Polițiștii locali doresc prin aceste activități să dea un exemplu că pot contribui la înfrumusețarea orașului și prin alt gen de acțiuni, nu numai prin sancționarea celor surprinși că încalcă legea.

1 COMENTARIU

  1. Dar populatia e scutita de voluntariat ?
    N-am vazut anul asta campanii de plantare de copaci , doar defrisari. Chiar sunt inconstienti romanii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.