Motorină furată din utilajele de pe autostrada Lugoj-Deva, descoperită într-o parcare din Timiș

2232

Polițiștii din Făget au descins joi dimineața într-o parcare de la Margina unde două mașini erau abandonate de mai mult timp.

Oamenii legii au avut informații că de acolo se vindea, de mai mult timp, motorină fără documente, astfel că joi dimineața, după o pândă, au luat pe sus doi indivizi. Acțiunea s-a făcut în urma unei razii desfășurate la nivel județean și coordonată de conducerea IPJ Timiș. Polițiștii au găsit în cele două mașini dezafectate nu mai puțin de 22 de recipiente în care se aflau 420 de litri de motorină.

“Din verificările efectuate s-a constatat faptul că cele două persoane, de loc din Margina și Curtea, nu puteau justifica deținerea combustibilului, existând suspiciunea că acesta a fost sustras din utilajele folosite la construcția autostrăzii A1. Intreaga cantitate de combustibil a fost ridicată până la definitivarea cercetărilor. In continuare se vor efectua cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș pentru Lugoj Info.ro.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ