Mort pentru că nu a evitat o groapă din asfalt. Caz scandalos în vestul țării

7444

Un om a murit într-un accident produs pe un drum județean plin de gropi, nemarcat și nesemnalizat corespunzător, scrie hunedoaralibera.ro

Un bărbat de 64 de ani a murit în urma unui accident auto produs vineri, 1 februarie, în localitatea Bălata, lângă Deva. A pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de copacii de pe marginea drumului.

Starea drumului județean pe care s-a produs accidentul este deplorabilă.

„Supun atenției dumneavostră următoarea desfășurare de fapte: în această seară (n.r. 1 februarie), pe drumul județean dintre Bălata și Șoimuș, un om a murit deoarece nu a evitat o groapă din asfalt. A intrat cu mașina în groapă și de acolo a zburat într-un pom de pe marginea drumului. Cine credeți că se face vinovat de moartea acestui om? Cum putem să tragem la răspundere administratorii drumurilor (indiferent de categorie) pentru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple?” – a scris, pe Facebook, Ciobanu Marius.

Administratorul respectivului drum este Consiliul Județean Hunedoara. De ce nu s-a intervenit până acum pentru remedierea acestui segment de drum foarte circulat?

Citește continuarea pe hunedoaralibera.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ