Montarea noului pasaj de la Popa Șapcă oprește circulația trenurilor în Timișoara. Noul termen de finalizare a lucrărilor

649
Trenurile nu mai tranzitează Timişoara, timp de o săptămână, în luna august! Circulaţia feroviară va fi întreruptă timp de șapte zile pe teritoriul Timişoarei.
Garniturile vor ajunge fie până în Gara de Nord, fie până în cea de Est, dar între cele două staţii nu se va circula. Totul pentru a se monta noul pasaj Popa Şapcă. Potrivit primarului Nicolae Robu, niciun tren nu va trece pe aici între 21 şi 28 august. În aceasstă perioadă, călătorii CFR vor fi preluaţi de microbuze şi autobuze de la RATT şi transportaţi de la o gară la alta.

„Se va lucra zi şi noapte în această săptămână, pentru a face tot ce e de făcut acolo, pentru ca traficul feroviar să fie reluat peste pasajul nou, cel vechi se va distruge”, declară Robu.

În ceea ce priveşte lucrările la lărgirea şi amenajarea străzii Popa Şapcă, edilul şef anunţă reluarea muncii, după ce aceasta a fost oprită pentru cercetări arheologice.
„S-au terminat cercetările arheologice şi s-a început să se lucreze pe toată strada Popa Şapcă. Sunt toate premizele să încheiem lucrările înainte de venirea iernii”, mai spune primarul Timişoarei.
Investiţia în noul pasaj şi în strada Popa Şapcă se ridică la peste 24 de milioane de lei. Banii provin din bugetul oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ