Măsuri de siguranţă maxime pe stadionul Dan Păltinişanu: 100 de jandarmi la meciul cu Steaua

366

Vineri seara, zona stadionului Dan Păltinişanu va fi împânzită de forţe de ordine. 100 de jandarmi vor asigura paza la meciul din ACS Poli Timişoara şi F.C.S.B.

Meciul începe la ora 21, dar accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii, pe la porţile C, D, E, F, I, H, L, M, N, P şi A, iar pentru galeria oaspeți, pe poarta A sau prin tunelul de acces al autovehiculelor.

„Dat fiind faptul că accesul spectatorilor se va face prin turnicheţii porţilor, rugăm spectatorii să se prezinte la stadion mai devreme pentru a evita aglomeraţia de la intrări”, transmit organizatorii.

Măsurile de siguranţă presupun interzicerea vânzării şi consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată a arenei sportive de la ora 19 până la 23.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI: Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ