14.3 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Momente șocante aseară la Timișoara!

EvenimentMomente șocante aseară la Timișoara!

O femeie a murit în propria casă, după ce a fost bătută crunt de un hoț care a intrat peste ea.

Totul s-a petrecut în jurul orei 18:00. Alarma a fost dată de o vecină care a auzit strigătele femeii care cerea ajutor. “Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 74 de ani, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care a pătruns în locuința acesteia de pe strada Clăbucet din Timișoara”, transmite IPJ Timiș.

La fața locului a fost depistat bărbatul în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost imobilizat și condus la sediul politiei.

În urma loviturilor aplicate, femeia a decedat la spital.

Activitățile au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Femeia era singură în locuință cînd bărbatul a intrat cu scopul de a fura. Potrivit anchetatorilor, femeia a opus rezistență, însă, din cauza loviturilor, a murit în drum spre spital.

Bărbatul care a atacat-o a fost găsit de poliţişti în apartamentul în care a avut loc atacul. Se pare că i s-a facut rău şi a leşinat, fiind dus de poliţişti la spital.

“La data de 15 august 2023, în jurul orei 18:00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 74 de ani, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care a pătruns în locuinţa acesteia de pe strada Clăbucet din Timişoara. La faţa locului a fost depistat bărbatul în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost imobilizat şi condus la sediul politiei. În urma loviturilor aplicate, femeia a decedat la spital”, a transmis Poliția Timiş.

Sursa: https://www.observatordetimis.ro/

Alte subiecte :

Alertă de incendiu la Spitalul de Copii Louis Țurcanu! Din fericire, nu s-au înregistrat victime

Managerul Spitalului Clinic de urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, doctorul Adam Ovidiu, a informat că n-a fost vorba despre o flacără deschisă...

PNL Timiș pierde un parlamentar important. Acesta a hotărât să-și facă propriul partid politic în vederea alegerilor de la anul

Demisie în PNL în contextul apropierii formațiunii conduse de Nicolae Ciucă de PSD. Un important lider din Ardeal a hotărât să se despartă de...

Citește și :