Momente de coșmar într-un cazinou din vestul țării. Un cuțitar a băgat spaima în angajați

130

O angajată al unui cazinou a trăit momente de coșmar, în această dimineață. În jurul orei 6, o persoană cu cagulă pe față și înarmată cu un cuțit a intrat în incinta localului, din Petroșani, și amenințând-o că îi taie gâtul, a furat toți bani. Proprietarii susțin că paguba s-ar ridica la suma de peste 30.000 de lei. Polițiștii sunt acum pe urmele tâlharului.

Potrivit declarațiilor angajatei, tâlharul îi ținea cu o mână cuțitul la gât, iar cu cealaltă scotea banii din casierie.

„Individul avea fața acoperită și era înarmat cu un cuțit. A amenințat-o pe angajata cazinoului și aceasta, sub imperiul fricii i-a predat banii din încasări. Prejudiciul declarat este de peste 30.000 de lei. Se fac cercetări în vederea identificării prezumtivului autor. Sunt analizate probele existente și avem un cerc de suspecți. S-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată și se acționează în vederea prinderii individului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Femeia era singura în local la momentul producerii jafului armat. Din fericire, aceasta nu a suferit vătămâri corporale, ci doar un atac de panică.

„Se fac verificări și privind asigurarea patrimoniului propriu al societății prin sisteme de pază”, mai spune Bogdan Nițu.

sursă: glasul-hd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ