Moartea fulgerătoare a unei asistente medicale. Marcela s-a stins la 45 de ani

2947

A murit fulgerător Marcela, asistenta medicală care făcea bebeluşii să zâmbească într-un spital din Italia. Românca avea 45 de ani şi s-a stins din viaţă sâmbătă, la Chiaravalle, unde trăia împreună cu familia ei.

„S-a stins zâmbetul Marcelei”, scriu italienii de la centropagina.it, după moartea prematură a Marcelei Sasu, o româncă stabilită în Italia. Marcela era mama unei fete şi a unui băiat şi a făst răpusă de o boală nemiloasă.

Originară din România, în Italia de mulți ani, Marcela Sasu era asistentă medicală în departamentul de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi. Mereu cu un surâs pe buze, cu un zambet contagios care atrăgea ca un magnet, Marcela a decedat sâmbătă, 24 noiembrie, o veste care i-a întristat profund pe toți cei care o cunoșteau.

„Prietenii și colegii sunt în aceste momente aproape de durerea apropiaților și regretă pierderea prematură a tinerei femei”, scrie sursa citată.

„Decesul Marcelei ne-a mâhnit și afectat pe toți cei care o cunoșteam și o stimam. Tot personalul unității noastre este alături de familia dragei noastre Marcela Sasu și regretăm pierderea prematură a unei femei, unei mame și unei colege cu un zâmbet contagios, un adevărat vulcan de energie cu o dorință extraordinară de a trăi. Să ai drum lin, Marcela!”

Acestea sunt cuvintele pe care angajații secției de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi le transmit în memoria colegei lor românce.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.