Distracție pe gheață în Piața Libertății! Se amenajează un patinoar!

981

Vești bune pentru amatorii sporturilor de iarnă! La Timișoara, chiar în centrul orașului, se amenajează un patinoar!

Noul patinoar care se va deschide în decembrie va fi amplasat în Piața Libertății din oraș. Anunțul a fost făcut marți, de primarul Nicolae Robu.

”Ca noutate, vom avea un patinoar cu o suprafață de 600 de metri pătrați, care este în regim privat. Firma plătește ca să îl instaleze acolo. Evident că își va plăti și consumul”, a spus edilul orașului.

Întrebat despre situația patinoarului din Parcul Copiilor, primarul a răspuns:

”Pentru cel din Parcul Copiilor, deocamdată, nu avem o soluție. Se pare că nu a fost bine aleasă locatia și de aceea nu a avut clienți. Am încercat inclusiv în regim privat să-l folosim, dar nu a funcționat”, a declarat Robu.

Pregătirile pentru Târgul de Crăciun de la Timișoara, care se va deschide în 1 Decembrie, sunt în toi. În centru se muncește de zor la amplasarea căsuțelor.

Vezi AICI programul complet de 1 Decembrie

Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare atât Piața Victoriei, cât și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

Ne vom putea bucura în 1 decembrie de prezența unor nume consacrate ale scenei precum Ștefan Bănică, Alexandra Stan sau Bosquito.

În bugetul de anul acesta au fost alocați 850.000 de lei pentru evenimentele culturale din decembrie. Însă, cu acești bani, se organizează și Revelionul din centru, dar și Noul An al pensionarilor.

Vezi AICI programul complet de 1 Decembrie

foto – Milodrag Konstantinovici / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.