Moarte învăluită în mister în Spania. Cum a murit o româncă de 31 de ani, plecată la Madrid pentru o viață mai bună

69

O călărăşeancă, în vârstă de 31 de ani, a sfârşit cumplit la Madrid unde pleacase pentru un trai mai bun. Mădălina Neacşu, de 31 de ani, a fost ucisă în urmă cu câteva zile. O anchetă a fost deschisă de autorităţile spaniole pentru a se stabili ce a provocat decesul tinerei. Suspect în acest caz este chiar iubitul fetei, care a fost deja reţinut.

Familia fetei din comuna Mănăstirea, judeţul Călăraşi, este îngenuncheată de durere. Vestea morţii Mădălinei a picat ca un trăsnet. Oamenii fac apel pentru a fi ajutaţi să aducă acasă trupul neînsufleţit al fetei.

Misterul morţii Mădălinei încearcă să fie rezolvat de autorităţile din Spania. Nenorocirea a avut loc în urmă cu două zile. Atunci Mădălina şi iubitul ei, tot român tot român, au luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau amândoi, apoi au plecat spre casă cu o maşină a firmei, scrie stiridiaspora.ro.

La scurt timp, acesta s-a întors la firmă cu fata rănită în maşină şi a sunat la 112 susţinând că femeia s-ar fi înnecat cu un os de peşte. Aflată în stare gravă, cu fracturi la craniu, Mădălina Neacşu nu a mai pututu fi salvată, cu toate eforturile depuse de medici. Iubitul fetei se află acum în arestul poliţiei unde este anchetat în calitate de suspect.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ