Mită la Medicină?… Nu există!…

641

În luna iulie procurori din IGPR au descins la Universitatea de Medicină ”Carol Davila”, dar și la birourile și domiciliile unor profesori, suspectați că au cerut și au primit foloase materiale cu ocazia susținerii examenelor semestriale, anuale, de admitere, de licență.

Vizați erau în principal profesorul Florin Mihai Filipoiu, şeful Catedrei de Anatomie de la UMF „Carol Davila” din Bucureşti şi profesorul Alexandru Bucur, şeful Disciplinei de Chirurgie oro-maxilo-facială, Anesteziologie şi Sedare, de la Facultatea de Medicină Dentară.

Florin Filipoiu a scris astăzi pe Facebook:

Dragii mei,

Poate că ştiţi că am făcut subiectul unei anchete. A fost o perioadă grea pentru mine. De două zile însă dosarul a fost clasat. Faptele de care „unii” ne-au acuzat (pe mine şi pe colegii mei) NU EXISTĂ!

Vreau să ştiţi că am fost extrem de impresionat de dovezile de simpatie şi atasment pe care le-am primit din partea prietenilor, studenţilor şi a foştilor studenţi. Atitudini absolut extraordinare.

Sunt deasemenea impresionat de dragostea şi bucuria cu care sunt înconjurat acum, când această perioada tristă s-a terminat.

VĂ MULŢUMESC!”

LĂSAȚI UN MESAJ