O mare companie germană va investi zeci de milioane de euro în vestul țării!

1791

O mare companie germană se află la ultimele discuţii cu administraţia oraşului Simeria, pentru a deschide în oraş o fabrică de maşini de spălat.

Urmează ca săptămâna viitoare să fie semnate documentele care vor pune pe picioare construcţia unei fabrici în care să fie integrată întreaga producţie a maşinilor de spălat Bosch.

Simeria a rămas singura pe rol, după ce investitorul a mai trimis oferte la Cluj, Făgăraş şi Braşov şi nu a primit nici un răspuns.

Noua fabrică va fi construită în apropierea Depoului de locomotive şi va avea trei hale industriale, care în cele din urmă vor asigura până la 2000 de locuri de muncă. Proiectul prevede inclusiv construirea a 200 – 500 m de cale ferată, astfel încât, zilnic, 80 de vagoane încărcate cu maşini de spălat să plece în toată ţara.

1 COMENTARIU

  1. Si au numele si numerele de telefon al celor 2000 de persoane doritoare sa lucreze la fabrica respectiva?Pai asta era prima problema care trebuia s-o rezolve.Cred c-or sa aduca din Vietnam.Ma intreb de ce n-au deschis direct in Vietnam fabrica.

LĂSAȚI UN MESAJ