12.1 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Misiunile de weekend ale jandarmilor timișoreni

Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii sunt alături de cei pasionați de sport și distracție, care aleg ca destinație de weekend județele Timiș și Hunedoara.
Jandarmii Grupării Mobile Timișoara vor fi prezenți la evenimentele sportive organizate în zona de competență, astfel:
– Vineri, începând cu ora 17.00, se vor disputa meciurile din cadrul Ligii a III-a de fotbal, dintre CS Avântul Periam și SSU Politehnica Timișoara- pe stadionul din comuna Periam și dintre CSC Ghiroda și CS U Craiova II- pe stadionul „Emilian Pavel” din comuna Ghiroda.
– Sâmbătă, în comunele Giarmata și Pișchia va avea loc etapa a VII-a din Campionatul  de Automobilism & Drift & Karting Timiș 2023, sub denumirea „RALLY-KART GIARMATA-PIȘCHIA 2023”.
Jandarmii vor fi alături de participanții la activitățile cultural-artistice prilejuite de „Zilele Cetății Ciacova”, „Ziua comunei Jamu Mare” și „Festivalul Ceaunului Denta”, din județul Timiș, dar și în județul Hunedoara, în localitatea Orăștioara de Sus, unde, în data de 24 septembrie, va avea loc cea mai așteptată sărbătoare a crescătorilor de ovine: ,,Țurcana-Regina Munților”.

„Suntem pregătiți să sprijinim comunitatea locală și vizitatorii care, fie își susțin echipa de fotbal favorită, fie valorifică oportunitatea de a se conecta cu trecutul istoric al zonei împreună cu cei dragi și recomandăm participanților să țină cont de următoarele:
 Manifestați înțelegere față de măsurile luate de organizatori și cooperați cu forțele de ordine;
 Adoptați un comportament preventiv, acordând o atenție deosebită celor mici, dacă aceștia vă însoțesc la manifestări;
 Dacă sunteți martorii săvârșirii unei fapte antisociale, apelați cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau numărul unic de urgență 112.
Vă dorim să petreceți zile frumoase, noi avem grijă să fiți în siguranță!”

Alte subiecte :

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru trei proiecte de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a...

Parada Militară de Ziua Națională a României începe la ora 12. Iată programul complet al manifestărilor și traseul stabilit de autorități

Timișorenii sunt așteptați la parada militară organizată de Ziua Națională în zona centrală a orașului. Ceremonialul militar şi religios de 1 Decembrie începe la 8:30...

Citește și :