Militar american în stare foarte gravă, la Spitalul Județean Arad! S-a electrocutat într-o gară din România

178

Un militar american care însoţea un convoi militar ce părăsea România, de la un exerciţiu Nato, s-a urcat pe convoiul ce transporta tehnica militară, sub linia de contact de 27 KV, electrocutându-se.

În urma acestui incident, militarul a fost transportat la Spitalul din Curtici, însă pentru că starea sa era deosebit de gravă, a fost preluat de Serviciul de Ambulaţă Arad, al Spitalului Judeţean  unde a fost internat.

Dat fiind faptul că starea bărbatului este critică, acesta având arsuri de gradul doi pe o suprafaţă de 80 % din corp, medicii ar putea lua decizia de a-l transfera la un spital militar din Germania. Aradul a anunţat deja Ambasada Americană de la Bucureşti despre incident.
_____________________-

UPDATE: Militarul american a pornit spre Germania, cu un avion ambulanţă, de pe Aeroportul Internaţional ,,Traian Vuia” din Timişoara.

Militarul a fost adus la Timişoara cu o ambulanţă SMURD şi a fost preluat de medicii avionulului medical internaţional. El va ajunge la un spital dintr-o bază militară americană din Raimstein, Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ