Milionarul Dunca, preşedintele ales la CJ Caraş-Severin, cere prima demisie. Cine e vizat

1488

Romeo Dunca, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a anunţat că a făcut prima vizită la noul loc de muncă. El nu şi-a preluat oficial mandatul, deocamdată, dar a făcut publice o serie de măsuri pe care le vizează în noua funcţie.

Dunca spune că nu a plecat cu impresii plăcute după cele două ore pe care le-a petrecut printre viitorii subordonaţi. Deşi nu şi-a preluat oficial mandatul noul şef al CJCS a cerut deja demisia primului şef de direcţie, menţionând că, solicitarea nu are nicio legătură cu mesajul jignitor pe care acesta i l-a transmis, în noaptea alegerilor.

„Sunt curios de întâlnirea cu dl Stika, şefului acestei directii şi cel care în noaptea alegerilor scria undeva pe  Facebook… m..e Dunca. Ar fi frumos să-şi dea deja demisia. Bineînteles că nu pentru cuvintele transmise… Săptămâna aceasta mă voi opri şi asupra Aqua Caraş. O altă sursă de scurgeri de bani după aceeaşi logică. Apoi sistemul de asistenţă socială şi lucrările făcute acolo. Si câte or mai fi….”, a spune Dunca.

sursa – adevarul.ro

2 COMENTARII

  1. sigur, demisia unui sef, nu are nici o legatura, cu vorbele adresate ,e asa de buna voie.un increzut si asta, ca parca e mosia lui? oamenii care lucreaza acolo, nu sint subordonatii lui, ci sint oameni care lucreaza. atit.ce scrieti si voi? subordonatii ii sint cei de pe mosia lui, daca are asa ceva si nicidecum oameni care lucreaza intr o directie a statului. sa plece toti si sa lucreze dunca singur.

LĂSAȚI UN MESAJ