Miliardar celebru, găsit mort într-o cameră de hotel

111

John Gilbert Getty, nepotul magnatului din domeniul petrolier J. Paul Getty şi moştenitor al averii familiei estimate la cinci miliarde de dolari, a murit la vârsta de 52 de ani, acesta fiind cel mai recent deces dintr-un lung şir de tragedii care s-au abătut asupra familiei.

Familia a confirmat luni seară moartea moştenitorului Getty, care a fost descoperit într-o cameră de hotel din San Antonio, Texas. Cauza morţii sale încă nu este clară, urmând a fi stabilită în urma autopsiei

„Cu inima grea, Gordon Getty anunţă moartea fiului său, John Gilbert Getty”, a transmis un purtător de cuvânt al tatălui său pentru revista People.

„John îşi lasă în urmă fiica, Ivy Getty, pe care o iubea enorm, şi pe fraţii lui Peter şi Billy. Fratele său, Andrew, a murit înaintea lui John, iar mama lui John, Ann Gilbert Getty, a murit în septembrie”, se mai spune în declaraţie.

„John era un muzician talentat, care iubea muzica rock”, potrivit aceleiaşi surse. Ivy, fiica lui John, a postat pe o reţea socială un mesaj emoţionant, alături de mai multe fotografii cu rarăl său.

Fratele lui John, Andrew Rork Getty, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles în 2014, la vârsta de 47 de ani.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ