Mihaela Pop, noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş! VEZI ce candidaţi redutabili a “învins” noul şef al procurorilor timişeni

2975

Bătălia pentru funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, declanşată odată cu anunţul pensionarii lui Vasile Bâc, a luat sfârşit.

În urma testărilor şi examenelor organizate de CSM în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016, pentru numiri în funcţii de conducere la unităţi de parchet şi instanţe de judecată, noul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş este procuroarea Mihaela Pop.

Câştigarea funcţiei de şef al procurorilor timişeni de către Mihaela Pop poate fi considerată o surpriză, în condiţiile în care favorita întrecerii a fost, conform surselor din parchet, procuroarea Chivu Claudia Irina, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, care beneficia şi de susţinerea lui Vasile Bâc, urmată îndeaproape de Filip Mioara Violeta, procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Noul prim procuror Mihaela Pop are o experienta de peste 20 de ani în unităţile de parchet din Timişoara şi, o bună perioadă de timp, a asigurat relaţia cu presa la Parchetul local şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Din acest motiv, şi nu numai, cu siguranţă va avea parte de o bună colaborare cu reprezentanţii mass-media bănăţene.

LĂSAȚI UN MESAJ