Migranții forțează granițele VIDEO

8

Peste 30 de migranți, opriți la granițele cu Ungaria. O femeie a fost transportată la spital

Polițiștii de frontieră din Arad au oprit, miecuri, zeci de migranți cae încercau să ajungă illegal în Ungaria. Au fost depistate două grupuri, unul la Nădlac II și unul la Turnu.


La Nădlac II, au fost găsiți, ascunși în interiorul unui camion încărcat cu piese auto, şaisprezece cetăţeni din Siria, Irak, Turcia şi Egipt. Aceștia reușiseră să intre în remorca unu TIR, condus de un cetățean turc, care nu ar fi știut de existența miganților.
Cel de-al doilea grup a fost capturat la Turnu. Aici, polițiștii de frontieră au depistat optsprezece cetăţeni din Siria, Iran și Irak, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.
Aceștia au fost văzuți la 100 de metri de graniță în timp ce se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din cetăţeni din Siria, Iran şi Irak, cincisprezece adulți, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 ani şi trei minori între 10 luni şi 17 ani. Una dintre persoane, o femeie în vârstă de 29 de ani, a acuzat o stare de rău, fapt pentru care a fost chemat un echipaj medical, nefiind necesară transportarea acesteia la o unitate spitalicească.

LĂSAȚI UN MESAJ