Micuţii pacienţi care ajung la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, trataţi mai eficient. Ce aparate au fost donate

748
injectomat

Medicii care lucrează în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara îi pot trata mai eficient pe micuţii bolnavi care trec pragul secţiei.

Asociaţia Şcoala Mamei Junior din Timişoara a reuşit să cumpere patru echipamente medicale moderne, care au fost donate unităţii medicale la începutul acestui an. Şi anume, patru injectomate, extrem de importante mai ales în cazuri critice. Acestea reprezintă, de fapt, nişte seringi automate care-i ajută pe medici în administrarea mai eficientă a unui tratament.

„Am început anul cu un proiect nou. Secţia UPU Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara a primit patru injectomate noi-nouţe să trateze eficient micuţii pacienţi. Banii provin din 20% impozit pe profit redirecţionat de către o companie care a ales să rămână „incognito”, a declarat Ioana Vârtosu, preşedintele Asociaţiei Şcoala Mamei Junior.

LĂSAȚI UN MESAJ