Memorialul Werner Hirschvogel readuce caravana CNVC la Reșița

439

Memorialul Werner Hirschvogel readuce caravana Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la Reşiţa, după o pauză de 3 ani în care oraşul a fost absent de pe scena motorsportului ca şi etapă naţională. În perioada 1-2 iulie, oraşul de pe Bârzava găzduieşte cea de-a IV-a etapă din acest campionat.

În acest an, în cadrul evenimentului se vor desfăşura şi etapele VII şi VIII din ”liga secundă” a acestui campionat, mai exact Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2, care a debutat în acest an. Acesta se doreşte a fi o rampă de lansare a celor cu bugete reduse, care să poată participa alături de piloţii de top ai României.

Organizatorii doresc să aducă un omagiu celui care a fost reşiţeanul Werner Hirschvogel. Născut la 13 decembrie 1931 a avut în palmaresul său 8 titluri de campion naţional la viteză în coastă şi 3 la viteză pe circuit, tot acesta fiind şi cel care a descoperit traseul din Valea Domanului pe care se concurează şi în ziua de astăzi. Maestrul Sportului Werner Hirschvogel a decedat în anul 2014 la vârsta de 82 de ani.

Memorialul Werner Hirschvogel este organizat de VSS Racing Club împreună cu Primăria Reşiţa, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul Poliţiei Rutiere Reşiţa, al Brigăzii de Jandarmerie Mobilă Reşiţa şi Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa.

Circulaţia pe sectorul de drum DN58, Reşiţa- Carașova, va fi restricţionat circulaţiei publice în data de 1-2 iulie între orele 08:00 – 20:00. Organizatorii îşi cer scuze pentru eventualele neplăceri şi roagă participanţii la trafic să folosească rutele ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ