Medici acuzați că au tratat un bărbat care avea simptomele unui infarct cu… calmante

80

O femeie dintr-un oraş din Vrancea îi acuză pe medicii de la Spitalul de Urgenţă din Focşani că l-au tratat pe soţul său cu calmante, deşi bărbatul avea semne de infarct, potrivit MEDIAFAX.

Soţia unui bărbat de 53 de ani din Odobeşti, care a murit în urma unui infarct miocardic, îi acuză pe medicii de la Spitalul de Urgenţă din Focşani că au tratat cu superficialitate cazul soţului ei. Acesta a ajuns la spital cu semne de infarct, dar a primit doar calmante, spune femeia.

Femeia a povestit pe Facebook că bărbatul ei s-a simţit rău, a mers la spital şi, deşi prezenta simptome de infarct, a fost trimis acasă după o perfuzie cu calmante. Asta deşi familia ar fi insistat ca bărbatul să rămână în spital, sub observaţie. La puţin timp după ce a ajuns acasă, bărbatul a murit, iar personalul de pe ambulanţă a stabilit că este vorba despre un infarct miocardic acut.

„O altă viaţă la care serviciul de urgenţă a renunţat, numai într-un interval de o săptămână. Cu acelaşi dezinteres a fost tratat soţul meu, care prezenta simptome specifice infarctului miocardic, care a fost trimis acasă, fiind diagnosticat cu sindrom neurovegetativ.

Deşi necesita control de specialitate (medic cardiolog), a fost consultat de un medic nefrolog, administrându-i o perfuzie cu calmante. În urma încercărilor de a convinge personalul UPU de a-l ţine sub observaţie în incinta spitalului şi de a-i efectua investigaţii de specialitate, acesta a insistat că nu are nimic grav. Următoarea zi, în data de 1 decembrie, soţul meu, în vârstă de 53 de ani, a decedat. Personalul de pe ambulanţă a constatat că decesul a survenit în urma unui infarct miocardic acut. Vă rog să fim solidari, să putem curăţa sistemul medical de oameni care ascund în spatele buzunarelor pline, indiferenţa, plictiseala şi superficialitatea care conduce în fiecare zi la pierderea de vieţi omeneşti”, a scris Doina Bataragă în postarea de pe Facebook.
sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ