Canotorii români premiați pentru medaliile obținute la Campionatul Național desfășurat pe Bega. Foto-video

164

Astăzi, la sediul Palatului Administrativ, a avut loc o adunare de mare importanță pentru sportul românesc. Au fost premiați sportivii ce au luat parte la campionatul național de canotaj fond și tineret.
Pe canalul Bega a avut loc prima zi a acestor campionate. Sportivii deosebit de emoționați și veseli au primit diplomele ce le certifică locul obținut și medaliile de aur, argint și bronz.
Cei de pe locurile întâi au primit și binecunoscutele tricouri cu tricolor pe piept. Sportivii le-au și imbrăcat imediat pentru fotografia de grup.

canotaj premii traian stancu(8)

Din partea Consiliului Județean, a tinut un discurs de bun venit în județul nostru vicepreședintele Traian Stancu ce a asigurat sportivii că întotdeauna se vor putea întrece și antrena la noi.
Multipla campiona Elisabeta Lipă din partea Federației de canotaj a felicitat toți sportivii angrenați în competiții și le-a dorit tuturor rezultate cât mai bune. Mai cu seamă că loturile naționale de fete, dar și de băieți au beneficiat de stagii de pregătire fiecare în parte în ape mai calde în sudul Europei în Spania și respectiv în Italia.
La premiere au mai dat o mână de ajutor și oameni de sport ce au activat în Ministerul de Interne.

canotaj premii (14)
Așa cum este comisarul șef Mircea Roșu, fost comandant la IPJ Timiș, actualul comandant al Poliției comisarul șef Alin Petecel și Nicolae Slev comandantul Inspectoratului Județean de Jandarmi. Dintre autorități au fost prezenți Adrian Tal, directorul Direcţiei Judeţeane pentru Sport şi Tineret.
Pe luciul de apă al canalului Bega vor continua întrecerile și în zilelle următoare.

Din păcate, bucuria sportivilor este pusă în umbră de „profesionalismul” echipei de la Federație ce nu a fost capabilă să popularizeze așa cum ar fi meritat evenimentul. Totul a decurs într-un anonimat total. Pe site-ul oficial al federației de specialitate s-a depus demult un strat gros de praf. Actualizările se fac din an în Paști. Iar cum Paștele a trecut deja…

LĂSAȚI UN MESAJ